Liefhebbers van de Kabouterdag in Kasterlee kunnen dit weekend 2 dagen lang hun hartje ophalen nabij de Kabouterberg in de Kabouterstraat in Kasterlee. Zaterdag treedt de KetnetBand op.

30 jaar lang al komen kinderen, ouders en grootouders op en rond de Kabouterberg in Kasterlee genieten van de fantasierijke verhalen over het leven van de kabouters. Daarom hebben de organisatoren komend weekend een tweedaags programma samengesteld.

De KetnetBand opent op zaterdag 8 september om 14u al met een optreden in de tent op het feestplein. Ook ID Tejater en dansgroep Castle Crew zorgen voor spektakel. Jong en minder jong krijgen animatie voorgeschoteld en om 18.30u is er kinder- bioscoop.

Vertellingen

Zondag begint om 8.30u met het kabouterontbijt. Vanaf 10u starten de vertelsters met een gloednieuwe reeks verhalen een ongetwijfeld boeiende familiedag. In en rond de feesttent wordt het wellicht moeilijk kiezen tussen het aanbod van clowns, springkastelen, dans- en andere optredens, spelletjes en nog veel meer.

De toegangsprijs zondag bedraagt €3, inclusief een kaboutermuts, schmink en een verrassingspakket voor kinderen tot 12 jaar. (pp)